VNU

Mediacontacten

Jaarbeurs 
Persvoorlichting 
Wim Weijmans
T: 030 295 2796
E: Perscontacten

Laat persberichten automatisch naar uw e-mailadres verzenden.
Aanmelden

Veelgestelde vragen door exposanten over Pers

Volg ons via twitter Volg ons nieuws op Twitter
Abonneer je op de RSS feed Abonneer u op de RSS Nieuwsfeed 

NVC

Persberichten

 • Veel inhoudelijke discussie op perslunch Macropak 2014

  25 juni, 2014
  Een nieuwswaardige en zeer interactieve bijeenkomst was de perslunch over Macropak, op dinsdag 24 juni in Hotel Karel V in Utrecht. Journalisten van topvakbladen en prominente sprekers uit de branche discussieerden over actuele aspecten binnen de markt, zoals duurzaamheid, milieu en design. Macropak 2014 vindt plaats van dinsdag 30 september tot en vrijdag 3 oktober in de Jaarbeurs in Utrecht.

  Lees meer >>

 • Macropak 2014 in teken van zeven designtrends

  2 juni, 2014
  Organisator VNU Exhibitions heeft nieuwe elementen toegevoegd aan de verpakkingsbeurs Macropak 2014. Het expositie- en seminarprogramma wordt opgebouwd langs de lijnen van zeven designtrends. Gelijktijdig met Macropak worden in de Jaarbeurs in Utrecht de zuivelbeurs Industrial European Dairy Show en World of Technology & Science gehouden. Macropak wordt gehouden van 30 september tot en met 3 oktober.

  Lees meer >>

 • Online platforms Macropak en Industrial Processing live

  26 juni, 2013

  VNU Exhibitions heeft in nauwe samenwerking met marktpartijen twee actuele portals ingericht als online extensie van de vakbeurzen Macropak en Industrial Processing. De platforms fungeren als contactmedium voor leveranciers uit de verpakkings- en procesindustrie met online bezoekers om business te genereren en te versterken. Aanbieders kunnen zich met hun bedrijfsprofiel presenteren en krijgen gegarandeerd contacten. Afnemers krijgen een compleet overzicht van wat leeft in de markt en worden in staat gesteld om investeringsbeslissingen continu te monitoren. Hierbij wordt intensief samengewerkt met branche experts en mediapartners.

  Lees meer >>

RSS