VNU

Centraal Beheer Achmea
NVC

Werkzaamheden 24 Oktoberplein in Utrecht

In verband met de reconstructie van het 24 Oktoberplein sluit de gemeente Utrecht vanaf maandag 3 januari 2011  het laatste gedeelte van de Beneluxlaan richting het 24 Oktoberplein af voor verkeer. De afsluiting geldt voor de gehele bouwperiode tot medio 2012.

De reconstructie bestaat uit de bouw van een fly-over over het 24 Oktoberplein en het vernieuwen van het plein zelf.
De afsluiting van de Beneluxlaan is vanaf de Admiraal Helfrichlaan tot aan het 24 Oktoberplein. Het blijft mogelijk om via het 24 Oktoberplein de Beneluxlaan op te rijden. Maar het is niet meer mogelijk om via de Beneluxlaan het 24 Oktoberplein te bereiken. Het autoverkeer in dit gebied kan gebruik maken van de aangegeven omleidingsroute.
Ook voor voetgangers en fietsers worden omleidingroutes ingesteld.

Voor meer informatie over de werkzaamheden kunt u terecht op www.utrecht.nl/24oktoberplein.

OV
De busmaatschappijen passen hun dienstregeling en routes aan. De lijnen 5 en 10 rijden met ingang van 12 december niet meer over het 24 Oktoberplein. Lijn 20, een nieuwe lijn, rijdt vanaf station Lunetten tot aan de Churchilllaan. Lijn 26, die het 24 Oktoberplein in oost-westelijke richting passeert, blijft de bestaande route rijden. De lijnfolders van lijn 5, 10, 20 en alle andere GVU-lijnen zijn gratis af te halen bij de GVU Inlichtingenkiosk op Busstation Noord.

Voor gedetailleerde informatie, vertrektijden, routes, wijzigingen en omleidingen gaat u naar http://www.gvu.nl/.

De sneltram van en naar Nieuwegein en IJsselstein blijft gewoon in bedrijf met uitzondering van enkele weekenden in 2011.

Op www.utrechtbereikbaar.nl/reisinfo vindt u meer actuele informatie over de wegwerkzaamheden, files en vervoer alternatieven

  | Meer