VNU

Bent u geïnteresseerd?

Bent u overtuigd en geïnteresseerd of wilt u eerst meer informatie aanvragen? Neem dan contact op. We helpen u graag bij het nemen van uw beslissingen. 

U kunt natuurlijk ook per
e-mail reageren of een vraag stellen.

 Contact

Centraal Beheer Achmea
NVC

Standbouw

U heeft als exposant de keuze om uw stand zelf te bouwen (bijvoorbeeld via een standbouwer) of te kiezen voor een standaard standbouwpakket welke u bij ons kunt huren.

Standaard standbouw

Exposanten met een stand kleiner dan 21 m² zijn verplicht een standaard standbouwpakket af te nemen. De voordelen hiervan zijn legio: het bespaart tijd waarmee u zich kunt richten op het kerndoel van uw deelname: scoren van business. Daarnaast bespaart u geld en garandeert de standaard standbouw een professionele uitstraling.

Exposanten met een stand groter dan 20 m2 mogen uiteraard ook gebruik maken van een standaard standbouwpakket, maar zijn dit niet verplicht.

Wij bieden de volgende standbouwpakketten:

Paviljoens

Kiest u voor gemak maar ook voor het behoud van uw eigen uitstraling en voldoende exposure? Bekijk dan de mogelijkheden die een van de paviljoens u kan bieden.


Eigen standbouw

Heeft u een stand groter dan 20 m2, en wilt u een eigen stand laten bouwen? Houdt u er rekening mee dat er bepaalde voorwaarden zijn voor het bouwen van een stand.
In sommige gevallen dient u tijdig een standbouwtekening ter goedkeuring in te leveren bij het projectteam.

Snel naar:

Offerte aanvragen
Tarieven
Plattegrond
Promotie mogelijkheden

  | Meer