VNU

Bent u geïnteresseerd?

Bent u overtuigd en geïnteresseerd of wilt u eerst meer informatie aanvragen? Neem dan contact op. We helpen u graag bij het nemen van uw beslissingen. 

U kunt natuurlijk ook per
e-mail reageren of een vraag stellen.

 Contact

Centraal Beheer Achmea
NVC

Tarievenoverzicht

Deelnamepakketten

Uw rendement staat voorop. Daarom bieden we u drie deelnamepakketten die u helpen bij het bereiken van het hoogst mogelijke rendement. Hierbij is ‘gezien worden’ het uitgangspunt en bieden wij u de optimale mix van verschillende marketinginstrumenten om dit te bereiken.Er zijn drie deelnamepakketten voor u beschikbaar. Lees hier alles over de inhoud van de verschillende pakketten.

Tarieven aanvragen

Bent u geïnteresseerd in de tarieven voor deelname? Vraag dan nu gratis het uitgebreide Tarievenoverzicht aan. Klik op onderstaande button en vul het formulier in. U ontvangt het overzicht direct automatisch in uw mailbox.

Offerte aanvragen

Wilt u liever een offerte op maat? Bekijk dan op de digitale plattegrond de nog beschikbare stands. U ontvangt dan een voorstel van uw Sales – en Accountmanager per mail.

Informatie aanvragen

Heeft u eerst nog een vraag of wilt u meer informatie over deelnemen aan Macropak 2014? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Toelichting op de tarieven

Wilt u weten wat de inhoud is van het basispakket? Of wat er geregeld is voor een mede-exposant? Lees dan de toelichting op de tarieven.

Algemene voorwaarden

Bekijk de algemene voorwaarden van VNU Exhibitions Europe voor beursdeelname.

 

Tarieven aanvragen


 

  | Meer