VNU

NVC

Promotiemogelijkheden

Wilt u optimaal rendement halen uit uw beursdeelname? Combineer dan uw standruimte met de inzet van promotiemiddelen, voor, tijdens en na de beurs. Een uitstekende manier om uw beursdeelname kracht bij te zetten.  Stel uw eigen pakket samen zodat het naadloos aansluit bij uw marketing- en communicatie doelstellingen.

10 redenen om promotiemiddelen in te zetten: doek entree oost

• Val extra op tussen uw concurrenten
• Vergroot uw naamsbekendheid
• Genereer leads
• Versterk uw imago
• Verstevig uw marktpositie
• Verhoog het bereik van uw doelgroep
• Trek de juiste doelgroep naar uw stand
• Ondersteun acties op uw stand
• Kom voorafgaand aan de beurs al in contact met uw doelgroep
• Bereik uw doelgroep ook na afloop van de beurs

NIEUW: Innovation Bag

Bent u op zoek naar een bijzondere manier om uw innovatie aan de bezoekers onder de aandacht te brengen? Dan is de Innovation Bag iets voor u!

NIEUW: Telefonische leadopvolging

Heeft u tijdens de beurs een mooi bestand met leads opgebouwd, maar heeft u geen idee hoe u al deze leads succesvol kunt opvolgen? Of zou u graag een aantal leads uitnodigen voor een afspraak op de beurs, maar ontbreekt u de tijd? Zet dan de expertise van de afdeling Telemarketing van VNU Exhibitions in. Zij bellen uw leads binnen afzienbare tijd en zorgen ervoor dat u daarna gerichte verkoop kunt realiseren. Meer informatie en prijzen leest u in de brochure.

NIEUW: Supermarkt

Laat uw verpakking testen door een panel en door bezoekers en ontvang een gedegen terugkoppeling. Lees meer >>

Online promotiemogelijkheden

Wij hebben een aantal interessante online promotiemogelijkheden voor u op een rijtje gezet. Kies het item dat 't beste past bij uw online doelstellingen.

Promotiemogelijkheden op de beursvloer

Op de beursvloer zijn er diverse mogelijkheden om, naast uw standruimte, op te vallen bij het grote publiek. Bepaal zelf welk item u wil afnemen of maak een optimale combinatie voor maximale exposure.

Exclusieve promotiemogelijkheden

Er zijn enkele exclusieve promotiemogelijkheden die wij exclusief aan enkele partijen verkopen. Daarmee bereikt u gegarandeerd vrijwel alle bezoekers!

 

Reclame rondom het Jaarbeurscomplex 

Ook buiten de beursvloer kunt u onder de aandacht van bezoekers komen. In en rondom het Jaarbeurscomplex zijn diverse promotie mogelijkheden beschikbaar, denk bijvoorbeeld aan posters in de centrale hal, toiletreclame of een promopoint direct naast de hoofdingang van de Jaarbeurs. Faircom Media exploiteert de reclame mogelijkheden rondom het Jaarbeurscomplex. Neem een kijkje op de website of neem contact op met Faircom voor een voorstel op maat: info@faircom.nl of telefoonnummer 020-462 0880. 

Snel naar:

Standbouw
Offerte aanvragen
Tarieven
Plattegrond

  | Meer